Service voor uw koffiemachine

Onze service voor uw koffiemachine

In hoofdlijnen bestaan onze diensten uit installatie, reparatie en vervanging van uw machine. Wij gaan doelgericht te werk en vinden voor iedere situatie een passende oplossing. Ons doel is om u zorgeloos te laten genieten van een heerlijk kopje koffie.

Koffiemachine
installatie

Wij dragen zorg voor een professionele installatie van uw machine. Denk hierbij ook aan waterfilters, ontkalkers en andere toebehoren.

Koffiemachine
reparatie

Heeft uw machine een storing? Niet getreurd, wij zijn binnen enkele uren ter plaatse om het probleem te verhelpen. Zo kunt u spoedig weer genieten van heerlijke koffie.

Koffiemachine
vervanging

Is uw machine toe aan vervanging? Wij bieden diverse aantrekkelijke mogelijkheden zoals koop, huur en bruikleen van een nieuwe machine. Wij hebben nagenoeg alle machines op voorraad! Tevens beschikken wij over een ruime selectie refurbished machines.

Snel op locatie

Met onze vol uitgeruste service auto's

Op locatie verlenen wij onderhoud en service aan uw machines. De technische specialist is doorgaans binnen enkele uren ter plaatse met alle benodigde onderdelen in de service auto. Zo bent u verzekerd van de snelste service in de regio!

koffie service oss
service melden oss

Preventief onderhoud

Meer dan waterfilters vervangen

Preventief onderhoud betekent niet enkel filters vervangen voor ons. De servicemedewerker denkt met u mee en vervangt preventief diverse afdichtingen, reinigt en ontkalkt uw machine en zorgt tot slot voor de desinfectie. Het desinfecteren is niet alleen belangrijk in deze tijd, maar voor ons van alle tijden. Uw machine blijft zo in goede staat, waardoor u kunt genieten van heerlijke koffie.

Deze klanten gingen u voor

Een selectie van onze klanten die we naar volle tevredenheid hebben geholpen